Свиняча вирізка в ананасовому маринаді з грибами

Пряна свинина в ананасовому маринаді — соковита і смачна вирізка з простим і пікантним гарніром.

Інгредієнти

Свиняча вирізка — 400 г
Ананасовий сироп — опціонально
Паприка — 1 ч. л.
Сіль — за смаком
Печериці — 100 г
Соєвий соус — 2 ст. л.
Білий перець мелений — щіпка
Зелень — невеликий пучок

Як приготувати Свиняча вирізка в ананасовому маринаді з грибами

Свиняча вирізка з ананасовому маринаді – смачне і просте у приготуванні блюдо економ-сегмента. Інгредієнти для маринаду прості і напередодні свята знайдуться у багатьох хазяєчок.

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно свинячу вирізку натерти сіллю і залишити на п’ять хвилин маринуватися.

Залити м’ясо ананасовим сиропом з-під консервованих ананасів. Це відмінний варіант для святкового меню, коли ананаси використовуються для приготування салатів, а сироп, як правило, завжди залишається і виливається. Додати в маринад білий перець. Відправити м’ясо в холодильник на півгодини, як мінімум, а краще всього — на цілу ніч.

Замариноване м’ясо змастити соєвим соусом.

Нарізати гриби кружечками, посипати сіллю і перцем. Викласти на подушку з грибів замариноване м’ясо і натерти свинячу вирізку паприкою.

Посипати страву зеленню, в даному рецепті — це зелений молодий часник. Відправити свинячу вирізку в духову шафу, розігрітий до 180 градусів, накривши форму фольгою. Орієнтуватися потрібно на розріз м’яса — світлий, з рожевим відтінком. Не слід пересушувати вирізку, так як вона стане жорсткою.

Соковита, ароматна і ніжна свиняча вирізка готова! Тепер потрібно лише нарізати м’ясо на шматочки і подавати на подушці з запечених грибочків. Ідеальним доповненням до страви стане томатний або сметанний соус. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Стейк-гриль з яловичини з травами, запечений у фользі