Медальйони з вирізки з журавлиною

.

Інгредієнти

Свиняча вирізка — 800 г
Журавлина — 100 г
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Рослинна олія — 2 столові ложки

Як приготувати Медальйони з вирізки з журавлиною

Покроковий рецепт

Вирізку промити, обсушити, нарізати шматочками товщиною в 3-4 див.

Покласти медальйони в глибоку миску, посолити, поперчити, перемішати.

Розігріти олію на сковороді, викласти м’ясо. Смажити з двох боків до золотистої скоринки.

Потім на медальйони викласти журавлину, закрити кришкою і тушкувати близько 1 години. Якщо медальйони почнуть пригорати, допускається додати трохи води.

Подавати з гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Печеня зі свинини та картоплі з кмином в духовці