Соковиті свинячі відбивні з ананасами по-гавайськи

Свинина виходить смачною, неймовірно ніжною і соковитою. Страва готується швидко і просто. Виглядає дуже яскраво і підійде відмінним варіантом для гарячого святкового столу.

Інгредієнти

свинина — 500 гр
консервовані ананаси кільцями — 1 банку
майонез — 150 гр
сир — 250 гр
часник — 4 зубчики
сіль, перець — за смаком
цибуля — 2 шт
яйця — 3 шт

Як приготувати Соковиті свинячі відбивні з ананасами по-гавайськи

М’ясо по-гавайськи – це ніжне поєднання м’яса і соковитих ананасів. Багато готують ананаси з куркою, але я віддаю перевагу саме свинину в даному рецепті.

Покроковий рецепт

Свинину для приготування страви потрібно брати хороший шматок вирізки, шиї, корейки. М’ясо промити, просушити і обробити на порційні шматочки. Відбити як слід, приблизно до товщини 0,8 мм Потім посолити і поперчити з обох сторін. Цибулю почистити і дрібно нарізати. Потім обсмажити на рослинному маслі 5 хвилин. Розділене м’ясо укласти на деко, змащене рослинним маслом, а зверху на кожен шматок викласти цибулю і розподілити.

Поверх цибулі викласти ананаси кільцями.

Змішуємо яйця, майонез, часник і сир.

Заливаємо отриманою сумішшю наше м’ясо.

М’ясо готове до запіканню. Йдіть в духовку на 40 хвилин і запікаємо при температурі 180 градусів. Соковите, яскраве страва готова. При подачі дуже красиво прикрасити зверху рештою ананасами і маслиною в центрі. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Фарширований перець, запечений в духовці (половинки)