Любителі гострих і гарбузових страв можуть приготувати чудове каррі з гарбуза і свинини.
Інгредієнти
гострий свіжий перець чилі – один стручок | |
свиняча вирізка – 500 грам | |
тертий імбирний корінь – одна ст. ложка | |
тонкомолота сіль кам’яна – за смаком | |
гарбузова м’якоть очищена – 300 грам | |
подрібнені зерна коріандру – половина ч. ложки | |
мелений чорний перець – за смаком | |
савойська капуста – кілька листя | |
великий м’ясистий помідор – три штуки | |
очищені часникові часточки – чотири штуки | |
ароматне масло кунжутне – три ст. ложки | |
салатний цибуля червоний великий – одна штука |
Як приготувати Гостра свинина, тушкована з гарбузом і помідорами
Сторінка: 1 2