Гостра свинина, тушкована з гарбузом і помідорами

Гостра свинина, тушкована з гарбузом і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Любителі гострих і гарбузових страв можуть приготувати чудове каррі з гарбуза і свинини.

Інгредієнти

гострий свіжий перець чилі – один стручок
свиняча вирізка – 500 грам
тертий імбирний корінь – одна ст. ложка
тонкомолота сіль кам’яна – за смаком
гарбузова м’якоть очищена – 300 грам
подрібнені зерна коріандру – половина ч. ложки
мелений чорний перець – за смаком
савойська капуста – кілька листя
великий м’ясистий помідор – три штуки
очищені часникові часточки – чотири штуки
ароматне масло кунжутне – три ст. ложки
салатний цибуля червоний великий – одна штука

Як приготувати Гостра свинина, тушкована з гарбузом і помідорами