Біфштекс, фаршировані печерицями та шпинатом

Улюбленою стравою австралійців незмінно вважається біфштекс, традиційне приготування якого і буде розглянуто в рецепті.

Інгредієнти

м’ясо яловичина без кістки — 2х250 гр
печериці — 60 гр
сіль — за смаком
перець мелений — за смаком
бекон — 4 скибочки
оливкова олія — 2 столові ложки
чавлений часник — 2 зубчики
шпинат порізаного — 1 стакан
сир козячий або який легко кришиться — 2 чайних ложки

Як приготувати Біфштекс, фаршировані печерицями та шпинатом

Австралійську кухню можна сміливо назвати кухнею м’яса і риби. Не дивно, що основним інгредієнтом в стравах, є саме ці продукти.

Улюбленою стравою австралійців незмінно вважається біфштекс, традиційне приготування якого і буде розглянуто в рецепті.

Покроковий рецепт

Близько 60 г печериць смажать на вершковому маслі до золотистого кольору.

Додають нарізаний бекон, чавлений часник, трохи різаного шпинату і 2 чайних ложки сиру. Все це, помішуючи, доводять до готовності.

Знімають з плити, за смаком додають чорний перець горошком і мелений перець. Начинка готова.

На шматку м’ясної м’якоті, вагою близько 250 г, роблять збоку надрізи для начинки. У м’ясо закладають приготовлену начинку, після чого обсмажують на сильному вогні протягом десяти хвилин. (Можна м’ясо, для вірності, зав’язати кухонних ниткою).

Для повної готовності, м’ясо витримують в духовці ще на протязі декількох годин.

Готову страву зверху поливають лимонним соком. Як гарнір можна подавати картоплю і овочевий салат.

Дивіться також:  Фарширована свиняча вирізка з чорносливом і горіхами