Свинячі відбивні вєтнамською з рисом і салатом

Свинячі відбивні вєтнамською з рисом і салатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не обов’язково ходити в ресторан. Відбивні по-в’єтнамськи можна приготувати і вдома.

Інгредієнти

Свиняча відбивна – 4 шт
Цибуля червоний – 1/2 головки (нарізаного півкільцями)
Сік лайма – 1/2 лайма + 1 часточка лайма для заправки салату
Імбир – 1 шт, розміром з палець
Кінза – для прикраси
Часник – 2 зубчики
Помідори – 1 шт.
Огірок – 1 шт.
Рослинне масло – 3 ст. л.
Рибний соус – 3 ст. л.
Рис – (довгозернистий)

Як приготувати Свинячі відбивні в’єтнамською з рисом і салатом