Шашлик зі свинячої вирізки з грибами, маринований в бальзамічний оцет

Шашлик зі свинячої вирізки з грибами, маринований в бальзамічний оцет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того щоб шашлик вдався потрібно налаштуватися на гарний настрій і все підготувати. Природно вам знадобляться мангал, вугілля, м’ясо (або риба, морепродукти, овочі).

Інгредієнти

Свиняча вирізка – 1 кг
Гриби шампіньйони – 12 – 16 шт.
Ріпчаста цибуля – 2 головки
Часник – 3 – 4 зубчики
Бальзамічний оцет – 200 мл

Як приготувати Шашлик зі свинячої вирізки з грибами, маринований в бальзамічний оцет