Свиняча рулька

Час приготування: 2 год 30 хв.

Свиняча рулька готуватися довго і тому я її готую в мультиварці.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Свиняча рулька — 1шт.
Картоплі — 500-700гр
Сіль — 1 год.л.
Приправи — 1ч.л.
Запашний перець — 3-4 горошини
Лавровий Лист — 2 шт.
Рослинної олії — 1ч.л
Соєвий соус — 1ч.л.
Гранатовий соус — 1ч.л.
Французька гірчиця — 1 год.л.

Як приготувати Свиняча рулька

Свинячу рульку можна приготувати по-різному на святковий стіл. Можна зварити у холодець, закоптити або приготувати рулет. Я сьогодні пропоную простий рецепт на вечерю.

Покроковий рецепт

1

Готуємо саму рульку: миємо, чистимо, обрізаємо все зайве.

2

Соєвий соус гранатовий соус, французьку гірчицю і рослинне масло змішуємо, додаємо туди ж улюблені приправи (у мене суміш перців і хмелі-сунелі).

3

Рульку натираємо сіллю і приготовленим маринадом. Закладаємо в контейнер або миску, накриваємо щоб не обсыхал маринад і залишаємо на 1-1.5 години.

4

За цей час готую картоплю і цибулю. Іноді я додаю моркву і гриби — за бажанням і настроєм.

5

Закладаю картоплю і цибулю в чашу мультиварки, підсолюю, трохи перчимо (за бажанням), заливаю 1 склянкою гарячої води або бульйону, додаю лавровий лист.

6

Рульку кладу зверху картоплі. Щільно закриваю кришку мультиварки. Виставляю таймер на 60 хвилин при закритому клапані. Готувати до закінчення часу приготування. Після звукового сигналу спустити пар і дати відстоятися ще 5 хвилин.

7

Викладаємо на блюдо і подаємо до столу. Вечеря готова.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Соковиті баклажани тушковані в мультиварці