Стожки з свинини

М’ясо перекрутити на фарш, виліпити коржі, викласти на деко. Зверху додати цибулю, варені яйця, нарізані кубиком і терту картоплю. Додати помідор, майонез , сир, випікати в духовці 30 хв.

Інгредієнти

Свинина — 600 гр.
Цибуля — 2 шт.
Картопля — 3 шт.
Яйця — 3 шт.
Помідори — 3-4 шт.
Сіль, перець — за смаком
Сир — 40 гр.
Майонез — 50 гр.
Масло — близько 20 гр.

Як приготувати Стожки з свинини

Будь-яка господиня знає, що для смачного і поживного страви необов’язково годинами стояти біля плити. Можна приготувати свинячі стожки з сиром, запечені в духовці. Таке блюдо оцінять чоловіки і всі любителі м’ясного, адже воно виходить незвичайно смачним!

Що знадобиться:
М’якоть свинини – 600 гр.
Цибуля – 2 великі шт.
Картопля – 3 шт.
Яйця – 3 шт.
Помідори – 3-4 шт.
Сіль, перець, спеції за смаком.
Сир – 40 гр.
Майонез – близько 50 гр.
Масло – для змазування.

Покроковий рецепт

Спочатку м’ясо необхідно прокрутити через м’ясорубку. Додати до отриманого фаршу сіль, перець та інші спеції за смаком.

Цибулю нарізати дрібним кубиком, обсмажити до прозорого кольору.

Зварити яйця круто відварити, остудити і нашаткувати.

Картоплю натерти на тертці.

Помідори нарізати кружечками. З фаршу сформувати невеликі коржі. Деко змастити олією і викласти на нього балабушки. З такої кількості свинини стожек виходить 16 штук.

Зверху покласти цибулю.

Потім яйця.

Потім картоплю.

Далі додати на кожен коржик по кружечку помідора.

Додати майонез, посипати стожки сиром.



Поставити деко в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 30-45. Соковиті, ароматні і смачні стожки готові! Їх можна подати до макаронів, картопляного пюре і взагалі до будь гарніру.
Неодмінно побалуйте своїх близьких такий м’ясної смакотою! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Фарширований кабачок мясом