Шніцель з індички, обсмажений в манці

Шніцель з індички — це дієтичне блюдо. Варіант такого швидкого вечері підійде всім працюючим господиням. На приготування страви йде дуже мало часу.

Інгредієнти

індичка — 400 гр
манка — 2 ст л
яйце — 2 шт
рис — 2 склянки
кукурудза — 300 гр
стручкова квасоля — 250 гр
сіль — за смаком
рослинне масло — для смаження

Як приготувати Шніцель з індички, обсмажений в манці

Сьогодні хочу поділитися неймовірно смачним і простим рецептом приготування натурального шніцеля. Також в цьому рецепті я розповім як приготувати дієтичний рис з квасолею, в якості гарніру до шніцелю.

Покроковий рецепт

Для приготування шніцеля нам знадобиться частина філе індички. Філе індички ми нарізаємо на порційні шматки. Кожен стейк потрібно натерти сіллю і перцем.

в окремій мисці змішуємо яйця з дрібкою солі.

Далі нам належить обсмажити наші шніцелі. В окрему миску насипаємо манку. Беремо один стейк, занурюємо спочатку в яйце, потім в миску з манкою і смажимо на розігрітій сковороді з рослинним маслом. Обсмажити потрібно приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Приступаємо до гарніру. Відварюємо рис до готовності. Змішуємо з квасолею і кукурудзою. Отриману суміш обсмажуємо 3 хвилини. Подаємо наші шніцелі з рисом.

Дивіться також:  Мясо по-корейськи «Хе»