Соковита яловичина, запечена з хурмою і айвою

Соковита яловичина, запечена з хурмою і айвою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечена яловичина хороша тим, що її можна подавати не тільки в гарячому вигляді, але і в охолодженому з різноманітними гарнірами або якими-небудь салатами.

Інгредієнти

діжонська гірчиця – 1,5 ст. ложки
м’якоть яловичини – 800 г
олія оливкова – 2 ст. ложки
не дуже велика айва – 1 штука
суміш подрібненого перцю – за смаком
велика і дуже соковита хурма – 1 штука
гілочки свіжого шавлії – 3 штуки
білий солодкий цибуля великий – 1 штука
морська сіль середнього помелу – за смаком

Як приготувати Соковитий яловичина, запечена з хурмою і айвою