Свиняча буженина на цибулевої подушці

Свинина з пряним цибулею — смачна буженина з цікавим поєднанням компонентів.

Інгредієнти

Свинина — 450 г
Цибуля — 3 шт.
Вино біле — 50 мл
Масло рослинне — 1 ст. л.
Суміш перців — за смаком
Лист лавра — 2 шт.
Куркума — за смаком
Сіль — за смаком
Приправа до сала — за вкуусу
Гірчичні зерна — 1 ч. л.
Петрушка — невеликий пучок

Як приготувати Свиняча буженина на цибулевої подушці

Свинина на цибулевої подушці – апетитне і соковите блюдо простого приготування. М’ясо виходить ніжним, з рум’яною скоринкою і пікантним смаком. Цибуля відмінно доповнює свинину і відтіняє м’ясо цікаво винно-пряним смаком.

Покроковий рецепт

Натерти частина биточного м’яса сіллю і перцем за смаком. Натерти куркумою і улюбленими спеціями, зернами гірчиці. Покрити листами лавра, обернути харчовою плівкою і відправити в холодильник на ніч маринуватися.

Подрібнити пучок петрушки зелень часнику — за бажанням.

Нарізати кільцями ріпчаста цибулю — не тонко.

Змішати зелень з цибулею, куркумою, маслом і білим вином. Перемішати компоненти.

Викласти половину цибулі на лист фольги.

Помістити поверх замариноване м’ясо.

Покрити свинину другою частиною цибулі. Загорнути заготовку у фольгу і відправити в розігріту духовку. За п’ять хвилин до готовності відкрити м’ясо і підсмажити в режме гриль+вентилятор.

Викласти м’ясо з печеною пікантним цибулею на тарілку. З вигляду, м’ясо непривабливе.

Однак, у розрізі воно м’яке, соковите і дуже смачне. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Азу з свинини з картоплею