Фарш з баклажанами на сковороді (по-японськи)

Фарш з баклажанами на сковороді (по-японськи) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо з овочами з прянощами, смажене на сковороді – популярне японське блюдо. У даному рецепті у вигляді м’яса взято фарш з яловичини.

Інгредієнти

Сир Тофу – 400 г (1 пачка)
Баклажан – 1 шт (не великий)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Імбир – 1 ст. л. (дрібно нарізаний)
Часник – 2 зубчики
Рис – 100 г
Фарш яловичий – 350 г (можна не жирну свинину)
Цибуля зелена – 4 пера
Паста чилі – 1 ст. л.
Рослинна олія – 2 ст. л.
Кунжутне масло – 1 ст. л.
Соєвий соус – 6 ст. л.
Цукор – 1,5 ч. л.
Вода – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком та бажанням

Як приготувати Фарш з баклажанами на сковороді (по-японськи)