М’ясо з овочами з прянощами, смажене на сковороді – популярне японське блюдо. У даному рецепті у вигляді м’яса взято фарш з яловичини.
Інгредієнти
Сир Тофу – 400 г (1 пачка) | |
Баклажан – 1 шт (не великий) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Імбир – 1 ст. л. (дрібно нарізаний) | |
Часник – 2 зубчики | |
Рис – 100 г | |
Фарш яловичий – 350 г (можна не жирну свинину) | |
Цибуля зелена – 4 пера | |
Паста чилі – 1 ст. л. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Кунжутне масло – 1 ст. л. | |
Соєвий соус – 6 ст. л. | |
Цукор – 1,5 ч. л. | |
Вода – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком та бажанням |