Салат «Паріс і Олена»

Як приготувати Салат «Паріс і Олена»

Цей салат є поєднання м дуже цікавих інгредієнтів. Разом вони складають досить вдалий смаковий тандем. Спробувати такий салат – це суцільне задоволення.

Потрібно:

– пара болгарських перцю;
– по 200 г спаржі, грибів, мандаринів;
– по 40 мл коньяку, оливкової олії;
– трохи оцту.

Приготування:

1. Болгарський перець очищають від насіння з білими перегородками, відразу цілком запікають у духовці. Потім видаляють зверху тонку плівку.
2. Гриби беруть будь-які свіжі і відварюють до готовності, нарізують акуратною соломкою. Мандарини ділять на часточки, далі змішують з підготовленими грибами, головками відвареної спаржі.
3. Оливкову олію змішують з коньяком, оцтом. Цієї ароматної заливають заправкою салат, солять вже за смаком. Отриману масу перекладають у печені перчики.

У такому вигляді салат і подають до столу. Він буде виглядати цікавіше, якщо взяти перці трьох різних кольорів. Можна додатково прикрасити зеленню.

Дивіться також:  Салат з помідорів, огірків і перцю