Свинячий шашлик в маринаді з бальзамічного оцту

Свинячий шашлик в маринаді з бальзамічного оцту

Інгредієнти

Свинина — 1 кг
Вода — 150 мл
Рослинна олія — 30 мл
Бальзамічний оцет — 5 ст. л.
Сіль — за смаком
Перець чорний — 1 ч. л.
Розмарин — пару гілочок

Як приготувати Свинячий шашлик в маринаді з бальзамічного оцту

Весна – пора, коли ми починаємо вибиратися на природу, як тільки пригріє сонечко. А що для нас головне на природі – звичайно ж, шашлик. У кожного є свій улюблений і фірмовий рецепт шашлику. У нас теж є. Але іноді хочеться спробувати щось новеньке. Ось і цього разу я все-таки вирішила спробувати новий рецепт

Покроковий рецепт

1. Свинину промити, нарізати великими шматками.

2. В каструлі або в мисці зробити маринад: змішати воду, рослинне масло і бальзамічний оцет. Посолити, додати розмарин і чорний перець.

3. Шматки свинини покласти в маринад. Поставити в холодильник маринуватися мінімум на добу, а краще на двоє.

4. Посмажити на вогнищі або мангалі.

5. Можна подати з будь-яким фруктовим соусом. У мене з минулого приготування залишився соус з бузини. З них вийшло дуже смачно.

Дивіться також:  Свинячі ребра в медово-соєвому соусі з картоплею