Швайнебратен — печеня зі свинини по-німецьки

Швайнебратен — печеня зі свинини по-німецьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачна запечена в духовці м’ясо (готується великим шматком, як буженина) і ароматний соус з інжиру

Інгредієнти

Для соусу:
портвейн – 1 чашка
курячий бульйон – 1 чашка
свіжого розмарину – 2 гілочки
кориці – 2 палички
меду – 1 столова ложка
несолоного масла – 2 столові ложки
свіжомеленого чорного перцю – 1/2 чайна ложка або за смаком
інжир – 8 шт. (можна сушених)
Для м’яса:
оливкової олії – 2 столові ложки
свіжого розмарину – 2 столові ложки
сіль – 1 столова ложка або за смаком
чорний перець мелений – 1,5 чайна ложка
свиняча корейка без кісток – близько 2 кг
курячий бульйон – 1 склянка

Як приготувати Швайнебратен — печеня зі свинини по-німецьки