Дуже смачна запечена в духовці м’ясо (готується великим шматком, як буженина) і ароматний соус з інжиру
Інгредієнти
Для соусу: | |
портвейн – 1 чашка | |
курячий бульйон – 1 чашка | |
свіжого розмарину – 2 гілочки | |
кориці – 2 палички | |
меду – 1 столова ложка | |
несолоного масла – 2 столові ложки | |
свіжомеленого чорного перцю – 1/2 чайна ложка або за смаком | |
інжир – 8 шт. (можна сушених) | |
Для м’яса: | |
оливкової олії – 2 столові ложки | |
свіжого розмарину – 2 столові ложки | |
сіль – 1 столова ложка або за смаком | |
чорний перець мелений – 1,5 чайна ложка | |
свиняча корейка без кісток – близько 2 кг | |
курячий бульйон – 1 склянка |
Як приготувати Швайнебратен — печеня зі свинини по-німецьки
Сторінка: 1 2