Рулетики з кабачка з фаршем

Час приготування: 50 хвилин

Готується швидко. З начинкою можна експериментувати. Наприклад взяти фарш з курячого м’яса. Тоді калорійність страви зменшиться.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Фарш змішаний (свинина,яловичина) — 300 р.
Цибуля ріпчаста — 1 невелика
Помідор свіжий — 1 шт
Кабачок (молодий) — 2 шт
Сіль, перець — За смаком
Сир твердий — 200 г

Як приготувати Рулетики з кабачка з фаршем

Цей незвичайний рецепт простий в приготуванні і припаде до смаку і дорослим і дітям. Смак цієї страви дуже ніжний, а інгредієнти прості і знайдуться у кожної господині.

Покроковий рецепт

1

Готуємо інгрідієнти:
— у фарш додаємо цибулю і помідор, терті на тертці
— додаємо сіль, перець за смаком, все перемішуємо
— кабачок миємо, чистимо, тонко нарізаємо

2

Розкладаємо тонкі скибочки внахлест один на одного, як на фото. Тонко розкладаємо фарш.

3

Розкладаємо так, щоб було видно краю кабачків, щільним, але не товстим шаром.

4

Акуратно загортаємо рулет

5

Укладаємо на деко, посипаємо тертим сиром. Ставимо в розігріту до 180° духовку хвилин на 40.

6

Готові рулети викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечена риба з рисом та овочами