Свинячий шашлик в маринаді з лука

Свинячий шашлик в маринаді з лука виходить соковитим і м’яким

Інгредієнти

Свинина — 1 кг
Цибуля — 3 шт.
Чорний перець — 1 ч. л.
Коріандр — 1 ч. л.
Сіль — за смаком.

Як приготувати Свинячий шашлик в маринаді з лука

Літо – це час не тільки відпусток, канікул у школах, але, безсумнівно, і походів на природу. Наша сім’я дуже любить вибиратися на природу. А який же похід на природу без запеченого м’яса на мангалі. У своєму житті ми перепробували величезна кількість маринадів. Але на даний момент вибрали, як нам здається, самий кращий. При цьому він найпростіший. Адже не дарма кажуть, все геніальне – просто. В цьому маринаді з смуті один дуже важливий компонент – це цибуля. А всі інші приправи не грають ролі для маринування, тільки для різноманітності смаку.

Покроковий рецепт

1. Свинину нарізати порційними шматками. Шматки повинні бути середнього розміру — не надто маленькі, щоб не пересмажились, і не занадто великі, щоб не дуже довго готувалися.

2. Цибулю помити, очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Не рекомендую різати дуже дрібно, потім доведеться м’ясо довго віддирати від цибулі. Для маринаду потрібно, щоб лук був соковитим

3. Скласти м’ясо і цибулю в каструлю, додати приправи.

4. Гарненько цибулю пом’яти руками. Поставити в холодильник маринуватися хоча б на добу, але краще — на двоє.

5. Цибулю, до речі, не викидайте. Я його завжди смажу і виходить дуже смачна добавка до шашлику!

6. Нанизати шматки свинини на шампури і смажити на мангалі, періодично перевертаючи.

І ось що у нас виходить…

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Фаршировані перці на здоровя