Мариновані реберця, завдяки маринаду, після запікання, виходять соковитими і м’якими.
Інгредієнти
Реберця – 800 г (свинячі) | |
Ріпчаста цибуля – 2 головки | |
Соєвий соус – 3 – 4 ст. л. | |
Винний оцет – 2 ст. л. | |
Перець горошок – 4-6 шт. |
Мариновані свинячі реберця запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Мариновані реберця, завдяки маринаду, після запікання, виходять соковитими і м’якими.
Реберця – 800 г (свинячі) | |
Ріпчаста цибуля – 2 головки | |
Соєвий соус – 3 – 4 ст. л. | |
Винний оцет – 2 ст. л. | |
Перець горошок – 4-6 шт. |