Ситне і апетитне блюдо з м’якоті свинини, доповненої солодким болгарським перчиком, білокачанної капустою, картоплею. Смачно і просто!
Інгредієнти
Свинина — 300 гр | |
Масло рослинне — 4 — мл | |
Морква — 1 шт. | |
Цибуля — 1 шт. | |
Перець болгарський — 1 шт. | |
Капуста — 250 гр | |
Картопля — 4 шт. | |
Сіль — за смаком | |
Спеції — за смаком | |
Зелень — за смаком |
М’ясна основа нашого страви – ця м’якоть свинини. Її ми подрібнимо шматочками, обсмажимо, а потім згасимо спільно з білокачанної капустою, болгарським перцем та іншими овочами. Готувати можна в каструлі, глибокій сковороді або сотейнику. Блюдо підійде для обіднього перекусу.
Покроковий рецепт
Для початку промиємо під проточною водою шматочок свинини без кістки. На обробній поверхні м’ясо наріжемо невеликими шматочками: можна у формі брусків або кубиків. Розігріваємо рослинне масло і переміщаємо туди нарізку з свинини. Підсмажуємо, перемішуючи.
Тонкою соломкою нарізаємо очищену моркву, цибулю подрібнюємо кубиками. Викладаємо моркву і цибулю до м’яса, продовжуємо мучити спільно.
Очищаємо від насіннєвої коробочки перець. Нарізаємо його смужками. Відправляємо нарізку до решти інгредієнтів.
Поки свинина нудиться з овочами, нашинкуем білокачанну капусту. Викладаємо її в каструлю.
Картопля, очищений і промитий, нарізаємо великими кубиками, які відразу перекладаємо до вмісту каструлі.
Приправляємо компоненти страви сіллю і придатними спеціями. Заливаємо кип’яченою водою.
Тушкуємо свинину з овочами, капустою, картоплею до готовності всіх інгредієнтів. В кінці гасіння викладаємо подрібнену зелень.
Приємного всім апетиту!