Часникові пальчики (рулети зі свинини)

Часникові пальчики -поєднання смаку та аромату, перед якими не встоїть ніхто!

Інгредієнти

м’ясо свинини — 10 шматочків
часник — 1 велика головка
сіль — за смаком
запашний перець — за смаком
олія соняшникова — 3 ст ложки

Як приготувати Часникові пальчики (рулети зі свинини)

З свинини можна приготувати величезна кількість смачних страв. Додавання до м’яса різних спецій і овочів сприяють розкриттю його смаку і відкриття наших гастрономічних перевагу. Так, вживання м’яса не тільки корисно, але й дуже смачно і ситно!

Покроковий рецепт

Для початку ми готуємо продукти для нашого смачного і ароматного страви . Я віддаю перевагу полендвицу.


Нарізаємо м’ясо на шматочки товщиною 0,5-0,7 мм і відбиваємо м’ясо молотком, потім солимо і перчимо його з двох сторін

Після готуємо часник для начинки часникових пальчиків. Чистимо часник і подрібнюємо його, а також готуємо нитки для перев’язування м’ясних пальчиків


Потім беремо шматочок відбитого і підсоленого м’яса, викладаємо на нього часник, згортаємо його трубочкою і перев’язуємо ниткою.


Викладаємо готові часникові пальчики в посуд для запікання, в яку попередньо наливаємо трохи олії, далі (за смаком) поливаємо тонким шаром майонезу для соковитості і м’якості. Додаємо 4-5 ст ложок води для гасіння.

Далі все просто-поміщаємо пальчики на 160 градусів на 70-95 хвилин в духову шафу, не забуваючи час від часу діставати їх, перевертати і поливати утворився соком. Дістаємо з духовки, знімаємо нитки і подаємо гарячими!

Дивіться також:  Ароматні свинячі котлети в сухарях