Пиріг Мускатна Осінь

Беремо найпростіші інгредієнти, всього потроху: фарш, цибулю, мускатний горіх, червоний перець, трохи солі. Ну, поїхали?

Інгредієнти

Фарш — 350 Використаний яловичий фарш
Цибуля — 1 невеликий
Дрібка червоного перцю — трохи
Дрібка мускатного горіха — трохи
Дрібка солі — трохи
Кефір — 1,5 склянка
Борошно — 1 склянка
Сода — трохи
Яйце — 2 штуки

Як приготувати Пиріг Мускатна Осінь

Осінь різноманітна не тільки з барвистими картинами, але і выпечками найпростіших домашніх пирогів. Напередодні осінніх холодів, улюблених домочадців дуже важливо нагодувати ситими стравами.
Пропонуємо вам оцінити ніжний пиріг з фаршем. Впевнені, що не тільки вас обрадує дуже смачна страва, але і несподіваних гостей – запахом ситості, легкості, наповнюючи ваш милий будинок затишком і теплом райдужності. Тссс, хай це буде ваша мускатна таємниця.

Покроковий рецепт



1. Обсмажуємо з усіх боків фарш, додавши нарізану кубиками цибулю. Дрібка солі, дрібка червоного перцю, дрібка мускатного горіха. М’ясний фарш з мускатним горіхом видає неповторний аромат вишуканої витонченості.



2. Поки наш фарш охолоджується, готуємо тісто. Тісто холодець, виходить після випічки трохи хрустке. В 1,5 склянки кефіру додаємо соду на кінчику маленької ложки і розмішуємо, чекаємо хвилину. Розбиваємо 2 яйця. 1 склянка борошна перемішуючи, додаємо в кефір із содою. Тісто має вийде рідке!



3. У формочку з рослинним маслом заливаємо частиною тісто, рівномірно викладаємо охолоджений фарш, зверху заливаємо рештою тісто.


4. Випікаємо при середній температурі 30 хвилин.
Пиріг готовий.

Запрошуємо домочадців на смачну страву. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Манник Зебра