Картопля з копченими реберцями в духовці

Картопля з реберцями в томатному соусі — ситне друге блюдо гостро-солодким присмаком!

Інгредієнти

Картопля — 6 шт.
Часник — 3 зубки
Томати консервовані — 5 шт.
Зелень — невеликий пучок
Сіль — за смаком
Зелена цибуля — невеликий пучок
Рослинна олія — 2 ст. л.
Копчені свинячі ребра — 3 шт.
Суміш перців — за смаком
Цибуля ріпчаста — 2 шт.

Як приготувати Картоплю з копченими реберцями в духовці

Запечена картопля в томатному соусі з копченими свинячими ребрами – це пікантний і дуже простий у приготуванні гарнір з насиченим смаком. Страва багата відтінками стиглих томатів, гострої ноткою і солодким нюансом. Копчені ребра додають гарніру цікавий аромат багаття. Таке блюдо ідеально для домашнього приготування, а також – в казані на природі.

Покроковий рецепт

Вимитий і очищений картопля нарізати на великі кубики.

Викласти картоплю в форму для запікання. Подрібнити товстими півкільцями цибулю.

Завантажити в блендер рубану зелень і зубчики часнику.

Влити олію, додати спеції за смаком і очищені від шкірки консервовані томати. Збити суміш у полугустой соус.

Щедро полити заправкою порізану картоплю з цибулею. Перемішати інгредієнти і поперчити за смаком.

Додати в блюдо копчені свинячі ребра.

Відправити пікантний і смачний гарнір духова шафа — запікати при 180 градусів не менше 45 хвилин.

Подавати гарячу картоплю з копченими реберцями до столу.

Друге страву з картоплі відмінно доповнить як святковий стіл, так і домашній вечерю. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Свинина з помідорами, базиліком і сиром в духовці