Коренеплоди з черемшею, запечені в рукаві

Печені коренеплоди з черемшею — ідеальний гарнір до вашого столу!

Інгредієнти

Картопля — 6 шт.
Селера кореневої — 1/4 шт.
Морква — 1 шт.
Масло рослинне — опціонально
Черемша — невеликий пучок
Паприка — за смаком
Спеції до картоплі — за смаком
Суміш перців — щіпка

Як приготувати Коренеплоди з черемшею, запечені в рукаві

Запечені овочі з черемшею – смачний і пікантний гарнір універсальної подачі! Ідеальний варіант для святкового або повсякденного вечері, смачного обіду або ситного сніданку.

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно очистити коренеплоди. Нарізати картоплю і корінь селери на часточки, а моркву — кружечками.

Посолити, приправити і поперчити за смаком.

Подрібнити вимиту черемшу і додати до коренеплодів.

Влити олію так, щоб воно повністю покривало овочі при перемішуванні.

Помістити овочі в спеціях і олії в пакет для запікання. Щільно зв’язати краю. Відправити гарнір в духову шафу, розігрів той до 180 градусів. Готувати до м’якості овочів і рум’яної скоринки на коренеплодах — приблизно годину в електричній духовці.

Смачні, ароматні і золотисті овочі готові! Тепер треба лише викласти гарнір в тарілку і подавати!

Такі запечені пікантні овочі з черемшею відмінно поєднуються з м’ясними та рибними стравами, пряними соусами і свіжими салатами.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопля, запечена з прянощами і лимонним соком