Суп-пюре із селери, кабачків і картоплі

Суп-пюре із селери, кабачків і картоплі — простий у приготуванні, смачний і корисний обід

Інгредієнти

Картопля — 2 шт.
Цибуля — 1 шт.
Селера (корінь) — 1 шт.
Часник — 5-6 зубчиків
Сіль — за смаком

Як приготувати Суп-пюре із селери, кабачків і картоплі

Супи-пюре – прерогатива високої кухні. Їх підносять як велике мистецтво ресторанного класу і п’ятизіркових готелів. Але насправді приготувати суп-пюре набагато простіше, ніж звичайний. Адже всі лише потрібно нарізати як попало овочі, все скинути в каструлю, відварити до м’якості і всі протерти блендером в пюре. От і все. Так просто, так навіщо ходити в ресторан, щоб покуштувати це блюдо.

Покроковий рецепт


1. Картопля і селеру (корінь) нарізати шматками.


2. Кабачки нарізати кубиками. Можна великими шматками, але у мене вже були заморожені відразу нарізані під інші страви. Також нарізати цибулю.

3. Зубчики часнику очистити від лушпиння.

4. Кинути всі овочі в каструлю, залити водою (5,5-6 літрів), посолити і варити овочі до готовності.


5. Збити суп-пюре за допомогою блендера або комбайна.

6. Подавати з ложечкою сметани. Також можна прикрасити листочками селери.

Дивіться також:  Овочевий вегетаріанський салат з картоплі