Одним з найсмачніших перших блюд є суп з галушками. Галушки — це борошняний виріб східноєвропейської і частково північно-кавказької кухонь, яке включає в себе яйця і борошно.
Інгредієнти
Яловичина філе – 0,3 кілограма | |
Куряче філе – 0,3 кілограма | |
Борошно пшеничне – 5 столових ложок | |
Яйця – 1 шт. | |
Молоко середньої жирності – 50 мілілітрів | |
Картопля – 0,5 кілограма | |
Цибулина – 200 грам | |
Перець в горошках – 6 горошин | |
Морква – 200 грам | |
Олія соняшникова – 1 столова ложка | |
Лист лавровий – 2 листочка | |
Селера – 1-2 стебла | |
Сіль – за смаком | |
Сушені трави – за смаком |