Суп з галушками

Суп з галушками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Одним з найсмачніших перших блюд є суп з галушками. Галушки — це борошняний виріб східноєвропейської і частково північно-кавказької кухонь, яке включає в себе яйця і борошно.

Інгредієнти

Яловичина філе – 0,3 кілограма
Куряче філе – 0,3 кілограма
Борошно пшеничне – 5 столових ложок
Яйця – 1 шт.
Молоко середньої жирності – 50 мілілітрів
Картопля – 0,5 кілограма
Цибулина – 200 грам
Перець в горошках – 6 горошин
Морква – 200 грам
Олія соняшникова – 1 столова ложка
Лист лавровий – 2 листочка
Селера – 1-2 стебла
Сіль – за смаком
Сушені трави – за смаком

Як приготувати Суп з галушками