Стейк лосося, запечений з овочами

Приголомшлива соковита риба з овочами — просте і дієтичне блюдо!

Інгредієнти

стейк лосося — 250 грам (пару)
морська сіль — за смаком
спеції — за смаком
спаржа — 100 грам
помідори — 10-15 шт, приблизно
оливкова олія — пару ложок
картопля молода — 10-15 шт.

Як приготувати Стейк лосося, запечений з овочами

Лосось – це благородна риба. Її потрібно вчитися готувати, так як ніжне м’ясо можна з легкістю зіпсувати. Ми пропонуємо вам універсальний рецепт, який не дозволить допустити жодної помилки. Головне – це дотримуватися рецепту і готувати з любов’ю.

Покроковий рецепт

1. Духовку розігрійте до максимального показника.

2. Стейк лосося приправте спеціями і присипте морською сіллю. Викладіть його на деко.

3. Відріжте кінці спаржі і викладіть на деко, поруч з рибою. Картопля промийте (я картопля не чищу, так як він у мене молодий), розріжте на шматочки, викладіть поруч зі спаржею. Збризніть маслом.

4. Помідори розріжте навпіл і викладіть на деко.

5. Приправте овочі спеціями і поставте в духовку на 10-15 хвилин або до готовності.

6. Готову рибу очистіть викладіть на тарілку. Поруч викладіть запечені овочі. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопля запечена з квасолею і грибами