Картопля, смажена з фаршем

Дуже легке в приготуванні, смачне і ситне блюдо Картопля з фаршем відмінно підійде для вечері або на друге до обіду.

Інгредієнти

Картопля — 2 шт
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Фарш м’ясний — 300 гр.
Олія — для смаження
Масло — для смаження
Приправа — за смаком

Як приготувати Картоплю, смажену з фаршем

Якщо у вас в холодильнику є шматочок фаршу, то приготуйте з нього ароматну картопельку. Блюдо готується дуже швидко, а за смаком не поступається іншим.

Покроковий рецепт


Всі овочі миємо та очищаємо. Фарш солимо і перчимо.


Цибулю ріжемо невеликими кубиками. Моркву тремо на крупній тертці.

У сковороду наливаємо олію і відправляємо туди цибулю з морквою. Смажимо на повільному вогні 2-3 хвилини.

Додаємо фарш і шматочки вершкового масла. Перемішуємо і тримаємо на плиті близько 5 хвилин.

Картоплю нарізаємо кубиками середнього розміру.



Відправляємо картоплю в сковороду, додаємо спеції, часник. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою до готовності картоплі.

Подаємо до столу гаряче блюдо.

Дивіться також:  Плов з баранини з сухофруктами і часником