Стейк зі свинини на гриль-сковороді

Що може бути смачніше і ситніше смаженої свинини на вечерю?

Інгредієнти

Свинина — 500 г (вирізка)
Гірчиця — 6 ст. л.
Рослинна олія — 2 ст. л.
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Стейк зі свинини на гриль-сковороді

Для смаження краще всього підходять пісні, м’які шматки м’яса. Коли ви смажите в грилі стейки товщиною 2-3 см або товщі, ставте їх подалі від вогню, щоб зовнішня сторона м’яса не згоріла, перш ніж воно буде готове всередині. Краще всього підходять грудинка, біфштекс суп, кострець, филеный край.

Покроковий рецепт

М’ясо нарізати на шматки 1,5-2 див.
Стейк посолити, поперчити, обмазати гірчицею. Дати промаринуватися 30 хвилин.

Добре розігріти сковорідку з невеликою кількістю масла.
Викласти на неї мариновані шматки м’яса.
Смажити хвилин 5.

Перевернути смажити ще 5-7 хвилин (в кінці збавивши вогонь).

Подавати до столу. За рахунок гірчиці м’ясо виходить соковитим і ніжним.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Бефстроганов з печерицями в йогуртовій підливці