Апетитна солянка на швидку руку з кількох видів м’яса і ковбасок.
Інгредієнти
м’ясо на кості (свинина, курка, яловичина) – 400 г | |
курячі серця – 200 г | |
вода – 3 л | |
ковбаса двох видів – 200 г | |
олія – для смаження | |
цибуля – 2 головки | |
морква – 1 шт | |
сіль – за смаком | |
суміш червоного, запашного і чорного меленого перцю – за смаком | |
цукор – 2 ч. л. | |
солоні огірки – 300 г | |
томатна паста – 100 г | |
горошини запашного перцю – кілька штук | |
лавровий лист – 4 шт | |
зелений лук або кріп – рубленого | |
лимонний сік – кілька крапель | |
часник – 2-3 зубчики або за смаком | |
сметана або майонез – для заправки супу | |
маслини або оливки – за бажанням | |
каперси – за бажанням |
Як приготувати Збірна солянка на швидку руку
Сторінка: 1 2