Свинячі відбивні з базиліком і коріандром

Свинячі відбивні з базиліком і коріандром

Інгредієнти

Свиняча корейка — 800 г
Яйця — 3 шт.
Сіль — за смаком
Чорний перець — за смаком
Базилік — 1 год .л.
Коріандр — 1 год .л.

Як приготувати Свинячі відбивні з базиліком і коріандром

М’ясні відбивні , мабуть, найулюбленіше м’ясне блюдо з дитинства. Я, наприклад, в дитинстві м’ясо взагалі не любила. Але ось биточки були винятком. М’які і соковиті в борошняному клярі – вони не могли не подобатися. В клярі м’ясо завжди виходить соковитим, тому що соки не випливають, а залишаються всередині. Я пропоную полегшений варіант – кляр без борошна, тільки яйця. Ну і для того, щоб привнести родзинку у смак додамо трохи приправ – базилік і коріандр.

Покроковий рецепт


1. Свинячу корейку нарізати на шматки однакової товщини– товщина приблизно 1 див. Потім добре відбити кухонним молотком. М’ясо посолити і дати трохи настоятися.


2. Яйця збити у глибокій мисці. Додати сіль, перець, коріандр і базилік. Все ще раз добре перемішати.


3. Занурювати кожен шматочок м’яса в кляр і смажити на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки. Щоб м’ясо швидше смажилося, сковороду можна накрити кришкою.

4. Подати до будь-якого гарніру.

Дивіться також:  Печеня по-домашньому з яловичиною