Свинячі битки під соусом з чорної бузини
Інгредієнти
Корейка свиняча — 1000 гр. | |
Бузина — 600 гр. | |
Цибуля — 1 шт. | |
Часник — 5-6 зубчиків | |
Цукор — 1 ст. л. | |
Сіль — за смаком | |
Чорний перець — за смаком | |
Винний оцет — 1 ст. л. |
Як приготувати Свинячі битки під соусом з чорної бузини
Свинячі битки під соусом з чорної смородини – ідеальний варіант для романтичної вечері або святкового столу. Відчуйте себе як у ресторані.
Покроковий рецепт
1. Корейку нарізати на шматки товщиною 1 див Відбити молотком. Посолити, поперчити, дати трохи відлежатися. Посмажити на сковороді на рослинному маслі.
2. Бузину промити, покласти в чашу комбайна. Перемолоти. Потім протерти через сито або спеціальну насадку кухонного комбайна.
3. Цибулю прокрутити через м’ясорубку, часник видавити через чеснокодавку.
4. Бузину, цибулю і часник вилити в каструлю. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Додати цукор і сіль за смаком. Варити 15-20 хвилин. Вимкнути і влити винний оцет.
5. Подати битки, полив зверху соусом з бузини.