Картопля смажена з мясом

Ситний і швидкий обід.

Інгредієнти

бульби картоплі — 5-6 штук
яловичина — 20 грам
приправа універсальна — пів чайної ложки
сіль,перець — за смаком

Як приготувати Картоплю смажену з м’ясом

Картопля є другим хлібом. Вона є у кожного, оскільки її можна швидко приготувати і смачно поїсти на обіді, а також приготувати на швидку руку для несподіваних гостей.

Покроковий рецепт


Картоплю звільнити від шкірки і порізати соломкою.

М’ясо порізати на дрібні частини.

М’ясо перекласти в сковороду, обсмажити до напівготовності. Під час смаження м’ясо посипати універсальною приправою, за смаком додати сіль або перець. Зменшити полум’я печі і трохи загасити м’ясо зі спеціями, щоб воно просочилося ними (всього м’ясо готуємо близько 10 хвилин, не більше, інакше м’ясо стане жорстким).

Після того як м’ясо просякло спеціями додати картоплю і продовжити тушкувати її разом з м’ясом на повільному вогні, до готовності, не забуваючи помішувати.

Дивіться також:  Грецька закуска з оливок, бекону і картоплі