Тефтелі в томатному рагу

Приготування цієї страви не займає багато часу. Просто легко готується, а найголовніше смачно і ситно

Інгредієнти

Фарш свино-яловичий — 400 гр м’ясний фарш
Яйце куряче — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Хліб — 2 шматка
Молоко — 150 мл
Томат — 1кг.
Селера — 70гр
Кінза — 30 гр
Часник — 2 зубчики
Лавровий лист — 2 шт
Оливкова олія — 1 столова ложка
Сіль — За смаком
Перець мелений — За смаком

Як приготувати Тефтелі в томатному рагу

Даний рецепт страви є оригінальним авторським! Відмінно поєднується з багатьма гарнірами, будь то крупи або макаронні вироби.

Покроковий рецепт

Підготовка м’ясного фаршу для тефтелькою:
— Готовий перекручений фарш викладаємо в блюдо містке
— Дрібно шаткуємо цибулю
— Кришимо хліб, вимочений в молоці
— Розбиваємо яйце
— Додаємо сіль і перець за смаком
— Замішуємо м’ясний фарш

Тефтелі:
— з отриманого фаршу крутимо м’ясні кульки
— прибираємо в холодильник

Заготівля для томатного рагу:
— Очищаємо томат від шкірки і нарізаємо кубиками
— Стебла селери нарізаємо невеликими шматочками ( очистивши від жил)
— Цибулю ріжемо на півкільця
— Кінзу дрібно шаткуємо
— Часник тиснемо на пресе

Приготування Томатного рагу:
— розігріваємо мультиварку
— додаємо оливкову олію
— завантажуємо всі спеції для рагу ( томат, селеру, цибулю , кінзу,часник)
— переводимо в режим гасіння і тушкуємо 30 хвилин
— солимо і перчимо за смаком
— періодично помішуємо

Додаємо залишилися інгредієнти після закінчення 30 хв.
— заправляємо рагу тюфтельками і 2-ми лавровими листами
— тушкуємо ще 30 хв до готовності

Подаємо гарячим, як гарнір можна використовувати рис або будь-який ваш улюблений гарнір. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Куряча грудка в мультиварці або на пару, для бутербродів