Стейк зубатки, запечений в пергаментним кошику

Стейки зубатки, цибулю, моркву, сир — головні інгредієнти… Виходить ніжна, смачна рибка під шубкою.

Інгредієнти

Стейк зубатки — 2 шт.
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Морква — 1 шт.
Майонез — 2 ст. л.
Сіль — за смаком
Перець — за смаком
Помідор — 1 шт.
Сир твердий — 100 г.

Як приготувати Стейк зубатки, запечений в пергаментним кошику

Звичайні інгредієнти з незвичайним оформленням підкорять ваших гостей!

Покроковий рецепт

Стейки моєму, промаківающімі паперовим рушником.

Солимо і перчимо.



Робимо кошики з паперу для випічки. Відрізаємо приблизно 50 см від рулону, складаємо гармошкою, по краях скріплюємо, вільні краї і середину акуратно розкриваємо. Робимо таких 2 штуки.

Укладаємо в кошики рибу. Ріжемо помідори шматочками, кладемо зверху на рибу.


Ріжемо цибулю, моркву тремо на тертці. Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії, злегка підсмажуємо цибулю і моркву разом, вимикаємо сковороду, додаємо майонез, перемішуємо.

Викладаємо зверху на рибу.

Сир тремо на тертці, посипаємо зверху. Розігріваємо духовкку до 180 градусів, ставимо на деку кошики з рибою, випікаємо хвилин 40.

Готову рибу в кошику перекладаємо на тарілку. Подаємо прямо так, з кошиком! Виглядає незвично! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Вершкове желе з копченою сьомгою під білим соусом