Мексиканські рибні такосы з капустою

Мексиканські рибні такосы з смаженою рибкою і хрусткою капустою. все це присмачено смачний соусом.

Інгредієнти

філе білої риби — 300 грам
спеції — за смаком
олія — за смаком
нашаткованої капусти — 250 грам
кінза і лайм — при подачі
кукурудзяні коржі — 3 шт.
йогурт без наповнювача — 50 мл
майонез — 30 мл
вода — 2 ложки

Як приготувати Мексиканські рибні такосы з капустою

Уявіть, що ви потрапили в мексиканський ресторан. Зараз вам винесуть хрустке рибне філе з капустою, сальсою і вершковим соусом, загорнуте в теплі кукурудзяні коржі. Чому б не відтворити це блюдо будинку, як ніби так само, як ви потрапили б в ресторан, тільки краще!

Покроковий рецепт

1. Рибу наріжте шматочками. Кожен з них змастіть водою і приправте спеціями.

2. Обсмажте рибу з кожною з сторін до повної готовності.

3. Тим часом, займіться приготуванням соусу. У маленькій мисці змішайте йогурт, майонез, воду, спеції за смаком.

4. У кожну з коржів викладіть шматочки смаженої риби. Додайте кілька ложок капусти. Додайте соус. Викласти коржі на деко і підігріти.

5. Подавати негайно, при бажанні прикрасивши зеленню і часточкою лайма.

Дивіться також:  Пиріг з консервованою рибою