Рибні рулети з овочами в мультиварці

Час приготування: 50 хвилин

Рибні рулетики -прекрасна ситна закуска і ситне друге блюдо.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
філе риби — 600 грам
спеції — за смаком
сіль, мелений перець — за смаком
йогурт без наповнювача — 50 мл
зелень — пучок
морква — 1 шт.
кабачки або цукіні — 1 шт.
спаржа — пучок
борошно — 2 ст. ложки
вершки — 1 стакан

Як приготувати Рибні рулети з овочами в мультиварці

Проста закуска до свята — це рулети з риби. З їх приготуванням впоратися навіть дитина. Начинка лише додасть рибі родзинку. Перш, ніж приступити до приготування, необхідно придбати список продуктів, зазначений в інгредієнтах.

Покроковий рецепт

1

1. Філе риби необхідно нарізати порційно і відбити. Кожен слайс приправити спеціями.

2

2. Овочі очистити і нарізати тонкими брусочками.

3

3. Зелень подрібнити ножем, додати йогурт. Приправити соус спеціями.

4

4. Кожен шматок риби промазати соусом і викласти овочі. Акуратно загорнути рибу рулетом і закріпити краю зубочистками.

5

5. Викласти рулети в чашу мультиварки і встановити режим пароварки або режим гасіння на 20 хвилин.

6

6. Борошно підсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Додати вершки, перемішати, за смаком посолити, поперчити. Додати січену зелень.

7

7. Перед подачею на стіл вийняти зубочистки з рибних рулетів. Полити рибу соусом. Подавати з картоплею, приємного апетиту!

Дивіться також:  Пиріг з яблуками в мультиварці