Рибні рулети з овочами в мультиварці

Рибні рулетики -прекрасна ситна закуска і ситне друге блюдо.

Інгредієнти

філе риби — 600 грам
спеції — за смаком
сіль, мелений перець — за смаком
йогурт без наповнювача — 50 мл
зелень — пучок
морква — 1 шт.
кабачки або цукіні — 1 шт.
спаржа — пучок
борошно — 2 ст. ложки
вершки — 1 стакан

Як приготувати Рибні рулети з овочами в мультиварці

Проста закуска до свята – це рулети з риби. З їх приготуванням впоратися навіть дитина. Начинка лише додасть рибі родзинку. Перш, ніж приступити до приготування, необхідно придбати список продуктів, зазначений в інгредієнтах.

Покроковий рецепт

1. Філе риби необхідно нарізати порційно і відбити. Кожен слайс приправити спеціями.

2. Овочі очистити і нарізати тонкими брусочками.

3. Зелень подрібнити ножем, додати йогурт. Приправити соус спеціями.

4. Кожен шматок риби промазати соусом і викласти овочі. Акуратно загорнути рибу рулетом і закріпити краю зубочистками.

5. Викласти рулети в чашу мультиварки і встановити режим пароварки або режим гасіння на 20 хвилин.

6. Борошно підсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Додати вершки, перемішати, за смаком посолити, поперчити. Додати січену зелень.

7. Перед подачею на стіл вийняти зубочистки з рибних рулетів. Полити рибу соусом. Подавати з картоплею, приємного апетиту!

Дивіться також:  Кіш Лорен з лососем та шпинатом (картопляна запіканка)