Шашлик зі скумбрії

Вийшла обалденно смачна, і зовсім не суха риба.

Інгредієнти

Риба — 2 скумбрії
Лимон — 1 шт.
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Рослинна олія — за смаком
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Шашлик з скумбрії

На 9 травня смажили на вугіллі рибу – скумбрію. Вийшла обалденно смачна, і зовсім не суха риба, завдяки тому, що змазали ґрати рослинним маслом. Ось рецепт, може кому згодиться.

Покроковий рецепт

Лимон добре промити, дрібно нарубати. Цибулю почистити, дрібно нарубати.

У риби відрізати голову, хвіст, плавники. Очистити від нутрощів. Промити. Розрізати навпіл по хребту. Посолити, поперчити. Натерти лимонно-цибулевої сумішшю. Залишити маринуватися на 1 годину (чим довше, тим краще).

Грати змастити рослинним маслом (щоб риба при готуванні не прилипла). Укласти на решітку рибу. Готувати на вугіллі.

Риба готова. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Дієтичне блюдо – запечена камбала з помідорами