Смажена риба з шинкою і болгарським перцем

Смажена риба з овочами — відмінний обід з будь-яким гарніром і низькокалорійний легкий вечерю.

Інгредієнти

Форель — 3 філе
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Борошно — 2-3 ст. л.
Оливкова олія — 3 ст. л.
Шинка — 200 г
Болгарський перець — 1 шт.
Часник — 2 зубчики
Лимонний сік — 1/2 лимона
Петрушка — 1 невеликий пучок

Як приготувати Смажена риба з шинкою і болгарським перцем

Смажена риба форель з овочами і шинкою – змішання незвичайних інгредієнтів. Тим не менш, страва має право на існування, так що спробуйте приготувати, дуже смачно!

Покроковий рецепт

Філе риби вимити, обсушити, посолити і поперчити за смаком, обваляти в борошні.

У сковороді розігріти половину оливкової олії, обсмажити рибу до готовності (близько 3-4 хвилин з кожного боку), потім зняти зі сковороди і зберігати теплою.

Шинку дрібно нарізати. Перець очистити від серцевини, дрібно порізати кубиками. Часник почистити, дрібно порубати.

У сковороду, де смажилася риба, долити масло, що залишилося, викласти шинку, перець і часник, полити лимонним соком. Постійно помішуючи тушкувати на слабкому вогні близько 12-15 хвилин.

Петрушку помити, струсити воду, дрібно порубати, додати до смаженої суміші. Форель викласти на плоске блюдо, залити ветчинно-перцевим соусом. Подавати до столу гарячою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рибні котлети з щуки в хрусткій паніровці