Рибні котлети з тріски

Сподіваюся, що мій нескладний рецепт доведеться Вам за смаком.

Інгредієнти

Риба Тріска — 400 гр філе
Яйця курячі — 1 шт
Ріпчаста цибуля — 1 шт
Білий хліб — 2 скибочки
Сіль — за смаком
Чорний перець — за смаком

Як приготувати Рибні котлети з тріски

Що приготувати? Одвічне питання! Мені На допомогу завжди приходять рибні котлетки, які так люблять мій чоловік і моя дочка. Ніжні і смачні, вони підійдуть до будь-якого гарніру. Для приготування котлет необхідно мати – сковорідку, м’ясорубку, а в моєму випадку ще і мультварку.

Можна взяти абсолютно будь-яку рибу. Я частіше готую з тріски або судака, так як ці види риби є менш алергенними для дітей. Так само у фарш я додаю білий хліб, який можна замінити на тертий картопля.

Сподіваюся, що мій нескладний рецепт доведеться Вам за смаком.

Покроковий рецепт

Очистити філе риби від луски, промити і трохи підсушити з допомогою паперового рушника. Очистити середню головку ріпчастої цибулі.

Нарізаємо цибулю кубиками. Необов’язково дрібно, так як ми цибулю все одно будемо пропускати через м’ясорубку разом з рибою. Подрібнену цибулю обсмажуємо в олії на сковороді до золотистої скоринки.

Рибне філе разом з обсмаженою цибулею пропускаємо через м’ясорубку. В отриманий фарш додаємо яйце і розм’якшені водою (молоком) скибочки білого хліба. Сіль і перець за смаком. Все перемішати до однорідної маси.

З отриманої маси формуємо котлети. Так як у мене маленька дитина, то я намагаюся все робити на пару. Тому і мої рибні котлети будуть паровими. Але їх так само можна обсмажити, попередньо обвалявши в панірувальних сухарях. Завантажуємо котлетки в мультиварку, вибираємо режим «готувати на пару», час приготування 40 хвилин.

Дивіться також:  Тако з хеком, овочами і кінзою

Через 40 хвилин готові котлетки. Залишилося додати гарнір. Їсти подано!