Ароматний рибний бульйон з прянощами і білим вином

Ароматний рибний бульйон з прянощами і білим вином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Добре приготований рибний бульйон може стати чудовою основою для будь-яких рідких страв.

Інгредієнти

черешок селери – одна штука
риб’ячі голови і плавники – 1,4 кг
зірочка бадьяна – одна штука
відфільтрована вода – 3 л
сушена подрібнена петрушка – половина ч. ложки
фіолетовий цибулю салатний не дуже великий – одна штука
лавровий лист – 2 шт.
біле сухе вино – 250 мл
подрібнений чебрець сушений – половина ч. ложки
подрібнена цедра лимона – половина ч. ложки
перець духмяний горошком – чотири штуки

Як приготувати Ароматний рибний бульйон з прянощами і білим вином