Шашлик зі скумбрії у фользі

.

Інгредієнти

Ріпчаста цибуля — .
Лимон — .
Гірчиця — .
Сіль — .
Мелений чорний перець — .
Фольга — .
Рослинне масло — .

Як приготувати Шашлик з скумбрії у фользі

Покроковий рецепт

Рибу очистити від нутрощів, голови, хвоста і плавників. Промити. Посолити. Обмазати гірчицею. Залишити маринуватися не менше 30 хвилин.

Лимон і цибулю нарізати кружальцями.

Фольгу змастити олією. Викласти на неї рибу. Всередину упакувати лимон і цибулю. Поперчити. Загорнути у фольгу.

І на вугілля. Смажиться рибка швидко.

Викласти рибу на тарілку не стала, подавала в фользі, так зберігся весь сік. Риба вийшла дуже-дуже смачна! Приємного Вам апетиту!

Дивіться також:  Медово-соєвий тунець з овочами стир-фрай