Такос з рибною начинкою, помідорами і сиром

Такос з рибною начинкою, помідорами і сиром — закуска до полуденка

Інгредієнти

тунець сирої — 1 стейк, приблизно, 200 грам
кукурудзяні (гречані) коржі — 4 шт.
цибулина червона цибулина 1/2
соєвий соус — 50 мл
помідори — 2-4 шт.
оливкова олія — 1 ст. ложка
зелень — невеликий пучок (будь-яка)
сир фета — 50 гр

Як приготувати Такос з рибною начинкою, помідорами і сиром

Мексиканське блюдо на азіатський лад готується просто і швидко. Для його відтворення знадобиться трохи часу і зусиль. Прочитайте рецепт і швидше приступайте.

Покроковий рецепт

1. Тунець наріжте на порції і замочити у соєвому соусі.

2. Салатний червоний цибулю очистіть, наріжте кубиками. Поріжте Зелень або порвіть руками.

3. На маслі обсмажте цибулю з тунцем.

4. Помідори наріжте кубиками.

5. Коржі просушіть в СВЧ або на сухій сковороді.

6. Викладіть начинку з тунця, помідорів і зелені. Присипте цибулею і раскрошенным сиром.

7. Збризніть лаймовим соком (в крайньому випадку, лимонним соком) і ситну закуску можна подавати до столу.

Дивіться також:  Класична Філадельфія