Форель, запечена в духовці під томатним соусом з мигдалем

Форель, запечена в духовці під томатним соусом з мигдалем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пробуючи це блюдо я була на сьомому небі.

Інгредієнти

Форель – 1 шт. (філе)
Помідори черрі – 400 г (порізані)
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки (дрібненько перезанный)
Часник – 4 зубчики (дрібно порубаного)
Оливкова олія – 2 ст. л.
Сіль – 1/2 ч. л. (великої)
Винний червоний оцет – 2 ст. л. (херес)
Червоний перець – 1/2 ч. л.
Цукор – 1/4 ч. л.
Мигдальні горіхи – 2 ст. л. (січених)
Базилік – 1 ст. л. (порізаного)
Сухарі – 1 склянка (мелених)

Як приготувати Форель, запечена в духовці під томатним соусом з мигдалем