Салат з яблук і капусти з смаженою рибою

Салат з яблук і капусти з смаженою рибою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з яблук і капусти з додаванням в’ялених томатів відноситься до розряду “на швидку руку”. До цього салату чудово підходить біла риба смажена.

Інгредієнти

рибного філе – 2 шт.
сіль – за смаком
пшеничне борошно – 2 ст. ложки
рослинне масло – для смаження
Для салату:
яблуко – 2 шт.
капуста – 150 г
томати вялені – 3-4 шт.
зелень будь – кілька листочків
перець з сіллю – за смаком
оливкова олія – 1 ст. ложка

Як приготувати Салат з яблук і капусти з смаженою рибою