Запечений лосось

Час приготування: 45 хвилин

Інгредієнти прості. Лосось, сіль, перець, вершки. Будь-яка господиня зможе приготувати це смачне і корисне блюдо.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
стейк лосося — 2 шт.
сіль — за смаком
перець — за смаком
вершки — 4 ст. л.

Як приготувати Запечений лосось

М’ясо лосося багате вітамінами B1, PP, а також калієм, фосфором, хромом. Лосось корисний для здоров’я шкіри і слизових оболонок, нервової і травної систем, регулює рівень цукру в крові, є антиоксидантом.

Покроковий рецепт

1

Стейки моєму, витираємо серветкою

2

Солимо, перчимо за смаком

3

Зверху поливаємо вершками

4

Укладаємо в рукав для запікання і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку

5

Готову рибу викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню, лимоном. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рулька, запечена в рукаві