Пельмені з рибним фаршем і грибами

Час приготування: 1 година

Що дивно, скільки ви не будете робити свої власні домашні пельмені, вони будуть завжди краще, ніж магазинні. Незвичайні пельмені? Можливо! Але дуже смачні!

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
гриби сушені — 150 гр
можна свіжі
рибне філе — 300 г
цибуля — 2 головки
рослинної олії — 2 ст. л.
тісто — 400 г

Як приготувати Пельмені з рибним фаршем і грибами

Пельмені зручні тим, що і можна наліпити про запас і зберігати в морозилці. Протягом кількох днів у вас уже готовий обід, залишилося лише відварити пельмені.

Покроковий рецепт

1

Для приготування цих пельменів нам знадобиться зовсім небагато сушених грибів (буквально грам 150), свіжа риба, пару цибулин, декілька ложок рослинного масла і, відповідно, тісто.

2

Першим ділом замочуємо гриби в холодній воді приблизно на 1 годину, після чого відправляємо їх в каструлю варитися до м’якості.

3

Відварені гриби необхідно викласти на сито, таким чином, даємо стекти воді. Після цього як вода вся зайва скла, грибочки дрібно рубаємо і разом з попередньо дрібно нашаткованою цибулею обсмажуємо в олії.

4

Підготовлену свіжу рибу (тобто філе і вже без кісток) так само потрібно порізати, посипати перцем і змішати з грибами.

5

Тепер з тіста та одержаного незвичайного фаршу ліпимо пельмені і відварюємо їх у воді, в якій вымачивались наші грибочки. Для більшого аромату, у воду, в якій варяться пельмені, можна закинути кілька грибочків.

6

Подаємо пельмені гарячими, з бульйоном, притрусивши зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рибні котлети з тріски