Пельмені з рибним фаршем і грибами

Що дивно, скільки ви не будете робити свої власні домашні пельмені, вони будуть завжди краще, ніж магазинні. Незвичайні пельмені? Можливо! Але дуже смачні!

Інгредієнти

гриби сушені — 150 гр можна свіжі
рибне філе — 300 г
цибуля — 2 головки
рослинної олії — 2 ст. л.
тісто — 400 г

Як приготувати Пельмені з рибним фаршем і грибами

Пельмені зручні тим, що і можна наліпити про запас і зберігати в морозилці. Протягом кількох днів у вас уже готовий обід, залишилося лише відварити пельмені.

Покроковий рецепт

Для приготування цих пельменів нам знадобиться зовсім небагато сушених грибів (буквально грам 150), свіжа риба, пару цибулин, декілька ложок рослинного масла і, відповідно, тісто.

Першим ділом замочуємо гриби в холодній воді приблизно на 1 годину, після чого відправляємо їх в каструлю варитися до м’якості.

Відварені гриби необхідно викласти на сито, таким чином, даємо стекти воді. Після цього як вода вся зайва скла, грибочки дрібно рубаємо і разом з попередньо дрібно нашаткованою цибулею обсмажуємо в олії.

Підготовлену свіжу рибу (тобто філе і вже без кісток) так само потрібно порізати, посипати перцем і змішати з грибами.

Тепер з тіста та одержаного незвичайного фаршу ліпимо пельмені і відварюємо їх у воді, в якій вымачивались наші грибочки. Для більшого аромату, у воду, в якій варяться пельмені, можна закинути кілька грибочків.

Подаємо пельмені гарячими, з бульйоном, притрусивши зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Лосось в соусі