Запечена скумбрія з овочами

Час приготування: 1 год 10 хв

Запашна скумбрія, запечена в прянощах — ситне блюдо, сподобається всім любителям морепродуктів і прихильників правильного харчування.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
атлантичних скумбрій — цілих 6
червоного картоплі — 1000 г
моркви — 500 г
спеції рибні — 2 ч. ложки
сіль, перець — за смаком
рослинна олія — за смаком

Як приготувати Запечена скумбрія з овочами

Після запікання скумбрія виходить щільною, соковитою, ароматною і дуже смачною. Її потрібно обов’язково подавати гарячою. На додаток йдуть запечені овочі.

Готовий

Покроковий рецепт

1

Розморозити 6 скумбрій, очистити від голів, хвостів і плавників. Видаліть у рибки органи і гарненько очистити всередині.

2

Промийте картоплю, моркву. Наріжте овочі так, як вам зручно, покладіть їх у форму для запікання, розклавши по всьому дну.

3

Змастіть рибу спеціями (ви можете додати часник, цибулю і розмарин), сіллю, перцем і рослинним маслом.

4

Закрийте форму для випічки фольгою. Розігрійте духовку при 180 ° C градусів і запікайте протягом 45 хвилин або до готовності овочів і риби.

5

Подавайте на стіл запечену рибу гарячою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжний йогуртовий пиріг з яблуками і бананом