Скумбрія запечена під шубою

Скумбрія запечена під шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Даний рецепт дуже простий, але його смакові якості порадують кожного. Філе скумбрії під шубою підійде як для повсякденного столу, так і для святкового.

Інгредієнти

Філе скумбрії – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Гриби гливи – 200 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Сметана 20 % – 3 ст. л.
Сирний сир – 2 ст. л.
Сир твердий – 100 г
Приправа для риби – на смак
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Олія оливкова – за смаком
Помідор – 1 шт. для сервірування страви
Паста – 200 г у формі черепашок для гарніру

Як приготувати Скумбрія запечена під шубою