Суші-торт – на смак як справжні суші!

Суші-торт домашнього приготування порадує смаком справжніх ролів і суші і гарною подачею.

Інгредієнти

Крабові палички — 200 г
Рис — 200 г
Норі — 3 шт.
Форель слабо солена — 250 г
Рисовий оцет — 1 ст. л.
Майонез — за смаком
Вершковий сир — 400 г
Огірок — 1 шт.

Як приготувати Суші-торт – на смак як справжні суші!

Ароматний, соковитий і по-справжньому смачний суші-торт припаде до смаку всім любителям японських і китайських страв. Такий оригінальний салат має смак справжніх суші, простий і швидкий у приготуванні. Спробуйте приготувати такий салат до святкового столу і ви точно не будете розчаровані такою незвичайною, яскравою екзотичною новинкою! Перед приготуванням рекомендується нарізати торт порційно на шматочки за допомогою гострого ножа, змоченого в рисовому оцті.

Покроковий рецепт

Приготувати рис для суші. Для цього потрібно відварити рис, остудити до кімнатної температури і заправити рисовим оцтом. Викласти половину маси рису першим шаром. Для надання салату красивої форми можна використовувати кулінарне кільце.

Змастити рисовий шар невеликою кількістю майонезу.

Покрити шаром норі.

Змастити лист норі половиною маси вершкового сиру, в ідеалі — філадельфією.

Покрити сирний шар тонкими слайсами огірочка.

Викласти шар подрібнених вздовж крабових паличок.

Змастити крабові палички майонезом.

Викласти шар норі. Змастити норі вершковим сиром.

Викласти на филедельфию форель, нарізану на слайсы. Змастити майонезом.

Викласти другу половинку рису і подавати страву до столу відразу після приготування! Для святкового столу листковий торт-салат можна прикрасити. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Піца Царська з рибою